Hop til hovedindholdet

Lån & Spar Bank logo

Webinar: Omlægning og konvertering – er det nu?


Dato og tid

Torsdag d. 8. juni 2023 kl. 16:00 til 17:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 7. juni 2023 kl. 18:00

Sted

Online Online

Webinar: Omlægning og konvertering – er det nu?


Omlægning og konvertering, er det nu?

Kender du følelsen? Alle har travlt med at snakke om realkredit og om at komme med på vognen i tide, mens du tænker: Jamen, hvad er det nu for en vogn - og hvorfor lige nu? Dette webinar giver svar på, hvornår og hvorfor du skal være særligt opmærksom på dine realkreditlån. Kig med og slip for at bekymre dig uden grund. Om lidt er det dig, der ved besked.

Webinar foran din egen pc eller tablet.

Dato 08.06.2023 kl. 16.30-17.30

Gratis

Beskrivelse:

Som boligejere ved vi godt, hvad realkredit går ud på. Men det er ikke altid det samme som, at vi er i stand til reagere, når omstændighederne kræver det. Har vi det rigtige lån? Hvilke konkrete muligheder har vi lige nu for at konvertere eller omlægge - og hvad er for resten forskellen?

Skal jeg kun være parat, når renten ændrer sig - eller er der andre gode grunde til at gribe telefonen og ringe til min bankrådgiver? Hvornår er afdragsfri lån en god ide - og hvad er fordele og ulemper ved de forskellige lånetyper?

Du bliver klædt på til at snakke med. Uanset om det er til den næste parmiddag eller nede i banken. Og kommer du alligevel i tvivl, kan du altid booke et gratis møde hos Lån & Spar. Vores tætte samarbejde med din fagforening giver dig helhedsrådgivning og mange andre fordele.

Der er altid plads til spørgsmål, og vi glæder os til at høre dine! Vi sender en e-mail med link til webinaret dagen før arrangementet.

Kontaktinformation til arrangør

Lån & Spar Bank
Tlf: +45 33782305
anpe@lsb.dk

Kontaktinformation til arrangør

Lån & Spar Bank
Tlf: +45 33782305
anpe@lsb.dk